Workshops
U kunt kiezen uit verschillende soorten workshops. Tijdens elke workshop worden jullie hartelijk ontvangen in onze supergezellige ruimte met een lekkere kop koffie of thee en een heerlijk huisgemaakt gebakje. Tijdens het nuttigen krijgen jullie een korte uitleg over de workshop. Daarna gaan we lekker van start. Tussendoor worden jullie nog verrast met een etagère met lekkere zoete en hartige hapjes. Tijdens de gehele workshop is er koffie, thee en fris aanwezig.  De workshops duren ongeveer 3,5 uur. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een combi-deal inclusief een heerlijk drie-gangen menu bij Het hof van Brabant.
Taart
Tijdens deze workshop gaan we een taart voor 10 personen maken. We beginnen met een taart bodem, deze snijden we in 3 lagen. Daarna gaan jullie een eigen vulling maken met als basis banketbakkersroom. Voor meer smaak kan deze vermengd worden met verschillende soorten confituren en garnituren. Dan gaan we de taart maskeren met basis crème en daarna bekleden met fondant in kleur naar keuze. Voor de afwerking kunnen jullie kijken in boeken die aanwezig zijn, of u maakt iets geheel naar eigen inzicht. Er zijn verschillende soorten stekers, mallen, eetbare glitters, bloemen etc. aanwezig. U wordt hier natuurlijk stap voor stap in begeleid. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat u met een kunstwerk naar huis gaat. U kunt de taart 4 dagen bewaren in de koeling.

Prijs: € 34,50
Prijs inclusief 3 gangen menu: € 57,50

Chocolade
Wat is chocolade precies? Onder het genot van een kopje koffie en een bonbon krijgen jullie een korte theorieles. Daarna gaan jullie zelf bonbons maken, mét een zelfgemaakte vulling. Daarna gaan jullie van vloeibare chocolade een tablet maken en garneren met een tekst. Tot slot maken we nog chocolade cupcakes. Als we alles klaar hebben kunt u uw chocolade lekkernijen mooi verpakken en mee naar huis nemen.

Prijs € 39,50
Prijs inclusief 3 gangen menu: € 62,50
Erotische taart
Tijdens de workshop gaan we een taart snijden in de gewenste vorm van een lichaamsdeel. Deze gaan we heerlijk vullen en daarna mooi bekleden. Tijdens de workshop verrassen wij jullie met erotisch getinte lekkernijen. Dit wordt een workshop om nooit te vergeten! Ook kunt u dit combineren met een 3 gangen menu bij het Hof van Brabant op 5 minuten afstand.

Prijs € 34,50
Prijs inclusief 3-gangenmenu € 57,50